Zatte Vrienden Punt NL forum index Zatte Vrienden Punt NL
Ieder zijn lol
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistreerRegistreer 
 ProfielProfiel   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken   InloggenInloggen 

Verhaaltje

 
Plaats nieuw bericht   Plaats reactie    Zatte Vrienden Punt NL forum index -> Zatte Vrienden Punt NL
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Henry
Zatte Held


Geregistreerd op: 19-9-2004
Berichten: 567

BerichtGeplaatst: Maandag 13 December, 2010 22:54    Onderwerp: Verhaaltje Reageer met quote

Er leefde eens een arme houthakker, die heette Parihuana. Hij had een heel bazige vrouw, die Marihuana heette. Ze hadden twee kinderen die waren Hasj en Wietje gedoped.

Wietje speelde met haar babituraatjes en Hasj speelde met Stuffie zijn hondje en zijn kat Morfientje. Marihuana zei: "We moeten iets doen". Parihuana snoof eens diep, maar wist niets te zeggen. Ze hadden namelijk haast niets meer te eten. Het was ook nog winter dus aan eten was moeilijk te komen. Marihuana bedacht een boos plan. Ze zouden met z'n vieren een tripje gaan maken in het bos en daar zouden ze Hasj en Wietje achterlaten. Maar de slimme Hasj had alles gehoord en stak een mesje in zijn broekzak.

De volgende dag gingen ze een tripje maken in het bos waar de wind door de bomen blowde die heel erg high waren. 's Middags deden Hasj en Wietje een dutje en hun ouders gingen er stilletjes vandoor. Maar slimme Hasj had lijntjes getrokken in de snow, dus ze konden makkelijk de weg naar hun dorp opsnuiven. Ze durfden echter niet naar huis, dus gingen ze naar Opium en Onium. Deze zaten vredig op hun canabee naar de LSD-speler te luisteren, waar zojuist de hit klonk:

Altijd rookt Kortjakje wiet,
midden in de week maar 's zondags niet.
's Zondags rookt zij heroine
met een snufje cocaine.
Altijd rookt Kortjakje wiet,
midden in de week maar 's zondags niet.

Toen Opium en Onium de kinderen zagen begroetten ze hen met een uitbundig: "High". "High", riepen Hasj en Wietje terug. Ze kregen een cracker aangeboden. "Hebben jullie honger?", vroeg Opium. "Jaah!", riepen Hasj en Wietje, "Laten we gaan Chinezen". "Goed", zei opium, "Ik coke wel". De volgende dag werden Hasj en Wietje naar huis gebracht. Parihuana was blij maar Marihuana niet.

Toen ze weer een tripje gingen maken in het bos, lette Marihuana extra goed op Hasj, zodat hij geen kans zag lijntjes in de snow te trekken. Toen ze weer alleen achter bleven waren ze echt verdwaald. Maar toen zagen ze een vogeltje dat floot: "Wiedewiedewiet". Ze volgden het en kwamen bij een huisje, dat helemaal van spacecake gemaakt was. Zoveel spacecake hadden ze nog nooit bij elkaar gezien. Ze begonnen meteen te eten, maar terwijl ze zo heerlijk aten werden ze bespeed door de boze H-XTC, die in het huisje woonde. Hasj en Wietje hoorden een kraakstem: "Knibbel, knabbel, knuisje. Wie eet er van mijn huisje?". "Het is de wind, de wind, het highe kind", riepen Hasj en Wietje in koor. Dit herhaalde zich een paar maal. Maar toen kreeg de H-XTC argwaan en kwam ze naar buiten. Ze zei met een lief stemmetje: "Kom mee naar binnen, daar heb ik vers gebakken spacecake voor jullie". Eigenlijk had de boze H-XTC veel meer zin om Hasj en Wietje direct te versnijden, maar ze wist dat als Hasj en Wietje puurder waren ze er veel meer geld voor kon krijgen. Dus ze liet Hasj en Wietje alle spacecake opeten.

Na een tijdje zaten Hasj en Wietje helemaal stoned en uitgeteld bij de H-XTC aan tafel. Nu wilde de H-XTC Wietje gaan drogen in haar drooghok en Hasj samenpersen in haar persijzer om hem daarna te versnijden in blokjes. Nu konden ze niet meer ontkomen. "Hennep!", riep Hasj. "Hennep!", riep Wietje. Ze waren bang om opgerookt te worden. Wietje moest gaan kijken of de kolen in het drooghok al heet genoeg waren. Ze zei tegen de H-XTC dat ze het niet goed kon zien. De H-XTC ging nu zelf kijken. Wietje duwde de H-XTC in het drooghok en deed de deur dicht. De H-XTC begon te schreeuwen: "Hennep!". Al gauw bleef er niet meer over dan een groen sissend hoopje blubber. Wietje haalde Hasj en ze waren blij. Ze doorzochten het huisje en vonden op het toilet alle shit die de H-XTC had verstopt. De H-XTC was namelijk de grootste dealer in de hele omtrek. Met zoveel shit als Hasj en Wietje maar konden dragen gingen ze naar buiten. Ze staken het huisje van de H-XTC achter hun in brand. "Crack", zei het huisje. Ze gingen met speed naar huis. Het Wiedewiedewiet-vogeltje wees hen de weg. Onderweg kwamen ze Rooklapje en Sneeuwwietje nog tegen. Toen ze thuis kwamen, was Parihuana heel blij. Marihuana was overleden aan een overdosis. Met het dealen van de meegenomen shit werd veel geld verdiend zodat ze verder altijd goed te eten hadden. En ze leefden nog high en gelukkig.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
jarro
Zatte Held Triple Star


Geregistreerd op: 13-4-2006
Berichten: 1708
Woonplaats: Vianen

BerichtGeplaatst: Dinsdag 14 December, 2010 20:31    Onderwerp: Reageer met quote

Dit komt me bekend voor:


BB Band zonder banaan - Hasj en Wietje (1).mp3
 Description:

Download
 Filename:  BB Band zonder banaan - Hasj en Wietje (1).mp3
 Filesize:  6.54 MB
 Downloaded:  1188 Time(s)


_________________
Met een string in je spleet zie je veel maar toch geen reet
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht AIM naam
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Plaats reactie    Zatte Vrienden Punt NL forum index -> Zatte Vrienden Punt NL Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group